Již více než 500 000 seniorů využívá výhody účtu od ČSOB Poštovní spořitelny

Již více než 500 000 seniorů využívá výhody účtu od ČSOB Poštovní spořitelny

​​​​​​​A rozhodně nelitují. Důchod jim spolehlivě chodí na účet, v obchodech mohou platit kartou.
5. 10. 2023

A když přeci jen potřebují hotovost, využijí svoji nejbližší poštu, jejíž prostředí dobře znají, ale s jedním výrazným rozdílem. Důchod si dříve museli vyzvedávat jen na jedné vybrané poště. S novým Poštovním účtem si mohou peníze vybrat na kterékoliv z 2 900 poboček České pošty nebo ve více než 1 000 bankomatech ČSOB – třeba v lázních nebo na chatě. 

Poštovní účet je jediný bankovní účet v České republice, který je možné založit a obsluhovat na všech poštách. ČSOB to umožňuje exkluzivní partnerství s Českou poštou. Založení účtu trvá na poště pár minut a ochotní pracovníci rovnou vyřeší za klienta i navedení výplaty důchodu na účet. Vše je tedy rychlé a bez starostí.  

„S účtem se seniorům otevře možnost vybírat celý důchod nebo jeho část na poště, která je zrovna po ruce. Nejsou také vázáni výplatním termínem důchodu a peníze si mohou bezpečně vybrat kdykoliv,“ říká Martin Vránek, ředitel divize finanční služby a prodej České pošty.   

  Výběr hotovosti je na poště 1x měsíčně bez poplatku a zdarma jsou také výběry z bankomatů ČSOB, kterých je více než tisíc. Senioři si tak z účtu mohou vybírat menší částky a zbytek peněz nechat v bezpečí na účtu.  

Založení a vedení Poštovního účtu je zdarma, stejně tak platební karta Mastercard, se kterou lze snadno a rychle platit v obchodech. Není divu, že kartu používají skoro dvě třetiny seniorů – klientů ČSOB.  

„Placení bez hotovosti – ať už platební kartou anebo kartou nahranou v mobilu – je dnes už naprosto běžné, protože je po všech stránkách jednodušší a hlavně bezpečnější než manipulace s bankovkami a mincemi,“ říká Martin Dolejš, ředitel rozvoje obchodu společnosti Mastercard pro Českou republiku a Slovensko

Za placení kartou navíc můžete sbírat body do věrnostního programu Svět odměn a ty potom proměnit například na slevové poukázky do lékárny, knihkupectví nebo třeba prodejny obuvi. Pro klienty jsou připravené také desítky neustále aktualizovaných slev v nejrůznějších obchodech. Elektronika, knihy, vybavení domácnosti nebo potřeby pro mazlíčky – to všechno jde získat díky Světu odměn od ČSOB výrazně levněji.  

Důchod na účet – vyřídíme za vás 

„Chceme, aby to bylo opravdu snadné, proto ČSOB zajistí za klienta u České správy sociálního zabezpečení posílání důchodu na jeho účet. Se vším klientům pomůžeme na kterékoliv poště nebo pobočce ČSOB a odpadá tak další papírování a návštěvy úřadů,“ říká Přemysl Hanzelka, ředitel ČSOB Poštovní spořitelny. 

Nyní odměna 1 000 Kč k novému účtu

Noví klienti, kteří si zřídí Poštovní účet od 1. 9. do 31. 10. 2023 a požádají si o navedení důchodu nejpozději do 30 dnů od otevření účtu, dostanou odměnu 1 000 Kč.

Více o akci na www.csob.cz/duchod1000.

ČSOB šetří seniorům jejich peníze. Zvýhodnění, které jim během chvilky rádi na poště nastavíme, obsahuje neomezený počet platebních příkazů zdarma potvrzených platební kartou na pobočkách České pošty a zdarma jsou také platební příkazy včetně trvalých příkazů zadané na pobočce ČSOB. 

 

Přidat komentář

Omezené HTML

  • Povolené HTML značky: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.