Obalované syrečky
Ivana
Doba přípravy
85 minut
Obtížnost

Obalované syrečky

Obalované syrečky
Average: 5 (1 vote)

Ingredience

Kulaté syrečky podle toho kolik sníte
nakrájený salám křemešník ,uherák, nebo paprikáš (na každé kolečko syrečků 2 plátky)
sůl
hladkou mouku
vejce
strouhanku
olej na smažení
Reklama

Postup přípravy

Na kolečko syrečků dáme z každé strany plátek salámu a obalíme jako řízek v trojobalu. Strany můžeme ještě jednou obalit ve vajíčku a strouhance.
Péct dáváme do rozpáleného oleje. Při pečení syrečky trochu smrdí, ale při konzumaci už ne. Někdy se stane, že syreček začne při pečení vytékat, ale pečeme to rychle a tak vyteče jenom trochu. Proto je obaluji radši 2x ze stran.
Podáváme s chlebem nebo s bramborem a tatarkou.
Jestli máte rádi syrečky, budete opravdu mile překvapeni jak je to dobré.

Uvařili jste tento recept? Pochlubte se nám i našim návštěvníkům :-)

Nahrání fotografie či přidání komentáře je možné po registraci.

Podobné recepty

Reklama
Věra (neověřeno)
14. 7. 2012 13:20:42

Dobrý den paní Ivo. Syrečky taky dělám ale já je nejprve pomažu utřeným česnekem a pak obalím plátkem anglické slaniny a v trojobalu ty dvě strany kde kouká sýr obalím dvakrát a nevytečou. Jsou výborné. Jinak děkuji za vaše recepty, pomáhají nejen mladým kuchařkám ale i nám zkušenějším. Hodně zdaru do dalších receptů Vám přeje Věra

Prakticky žádný sýr mi nevyteče. Nedávám ho do mrazáku, ani neobaluju dvakrát, nýbrž z vejce a mouky udělám těstíčko (hustotu neumím popisovat ani změřit), daleko lépe to drží a potřebuju o jeden kus nádobí méně. Pak do strouhanky a smažím. A heč, nevyteču.
A syrečky VONÍ, kdo tvrdí, že při smažení smrdí (dokonce strašně), rouhá se! ;-)

Zuzka (neověřeno)
18. 9. 2009 21:35:33

Ivanko syrečky výborné!!!!Vážně moc moc jsme si pochutnali a ty tyčinky zkuste doufám že Vám budou chutit :-) Dobrou noc

Zuzka (neověřeno)
18. 9. 2009 21:34:52

Ivanko syrečky výborné!!!!Vážně moc moc jsme si pochutnali a ty tyčinky zkuste doufám že Vám budou chutit :)Dobrou noc

Markéta (neověřeno)
18. 9. 2009 20:28:05

Ivanko chtěla sem se zeptat jaké máte naplánované další recepty na video? Máte už další seznam? Díky.

Zuzka (neověřeno)
18. 9. 2009 16:32:53

Dneska jdu na tyto syrečky už se těšíme..Když jsme u toho obalování já také obaluji nivu i hermelín ale víte co opravdu miluji obalovaného?? krabí tyčinky! je to dobrůtka !!

Bára (neověřeno)
9. 5. 2009 14:28:03

Ahoj jmenuji se Bára a je mi 15 let:-)tvaružky jsem děla a všichni si pochotnávali.Děkuji za recept ;-) fakt výýýborný doporučuji:-)

Ahojky Květuško, tak to by mi nenapadlo obalit knedlík. Ty korbačíky to jsou takové ty pletené sýry ne? Tyhle obalované syrečky jsou fakt výborné, ale Nevýhodou při pečení je že hodně SMRDÍ. Kluk vždycky honem zavírá dceře a nadává. Hezký den přeje Ivana M

Květa (neověřeno)
17. 9. 2008 12:44:08

Paní Ivanko, syrečky my máme nejraději na chléb s máslem, a jinak u nás sýry jsou na denním pořádku. A jak tady holky píšou o obaleném hermelínu a nivě, tak já jsem jednou v restauraci jedla obalovaný korbačíky. Nikdy by mně to nenapadlo, ale je to výborný. K tomu byla už jen zeleninová obloha. Taky mi jednou známá nabídla na talíř takový do zlatova obalovaný oválek. A jesli prý uhádnu co jím. No neuhádla jsem. Spíš mně to nenapadlo. A byl to obalený v trojoabalu knedlík. Mějte se krásně! Květa

Lubička (neověřeno)
4. 8. 2008 19:53:54

Hamity,papity,syrečky jsou fajn,takhle udělaný,dělávám taky ty podlouhlé a je to čím dál častěji na jídelníčku v restauracích,já to dokonce jedla s malým kopečkem rybízové marmelády a docela to chutnalo.

Jarek (neověřeno)
4. 8. 2008 17:29:40

tenhle váš recept co nejdřív vyzkouším a nejlepší na tom bude , že z rodiny to nikdo nejí takže si dám do nosu , ale samozdřejmě jím udělám něco dobrého třeba ty vaše langoše vypadají skvěle , všichni je máme rádi .

Zdena J. (neověřeno)
9. 6. 2008 17:17:39

Děvčata,to máte pravdu,že potom smrdí celý byt,ale co se dá dělat,když chutě jsou větší než chvíli"smradlavý" byt.Já to mám dobrý,nemám tu sousedi a ten smrad vyženu do lesa.Udělám průvan a hajdy pryč.A ten sýr obaluji přesně,jako pí.Jana H.a je to fajn.Zdena J.

Jana H. (neověřeno)
8. 6. 2008 20:38:57

Ahoj děvčata, dělala jsem smaženou cihlu-klasika, Nivu i Hermelín. Já je obaluju mouka, vejce, strouhanka, vejce, strouhanka, a je to v pořádku. Nic neteče. A Niva je výborná, akorát je po ní větší žtízeň.Syrečka jsem nedělala, ale slyšela jsem, že pak je celý byt smradlavý a dlouho se to větrá.Prý nejlepší je otevřít okno a dveře na chodbu, aby to mělo luft.Ale pozor na sousedy.Zkuste syrečky v bramboráku, prý delikatesa.Mějte se a pěkný nový týden.Jana H.

Zdena J. (neověřeno)
8. 6. 2008 20:21:20

Čau děvčata,tak to u nás tyhle "smradlavý sejry" hrozně letěj.Máme je moc rádi.Já dělávám i vepř.řízek s romadůrem.Rozklepu řízek a do něj dám 2-3 plátky romadůra a přehnu,aby byl sýr v mase,obalím a osmažím¨.To je dobrůtka!Jde to i s nivou.Zdena J.

zdena (neověřeno)
8. 6. 2008 20:21:09

dobrý večer chtěla jsem se zeptat ty syrečky když se dělají nesmrdí to ? Abych si nezasmradila celý byt.Zdena

Helena (neověřeno)
8. 6. 2008 20:06:25

No tak to zkusím.... Ale přijde mi, že ta niva teče víc...bude to chtít více vrstev. Jinak studené syrečky nejím, teda přiznám se, že jsem to ani nezkusila. A smažená jsem snědla - jak se tak říká omylem..:) Nevěděla jsem o tom, že to jsou ony.. Ale moc mi to chutnalo!!! Ale doma je nedělám, hrozně mi to nevoní...

Yvona (neověřeno)
8. 6. 2008 19:46:14

Paní Helo a Ivo!
Stím mrazákem je to pravda,protože já to dělávám i s
tvarůžkami a je to teda teplý.
zdravím Yvona(Vladenka).

O tom mrazáku jsem taky slyšela, ale když to upeču hodně rychle, tak zase aby to nebylo studené. Já jsem z mrazáku pekla obalený sýr a opekla jsem ho krásně, nevytekl, ale holka ho měla studený a tak jsem jí ho musela dát na chvíli do mikrovlnky.

Helena (neověřeno)
8. 6. 2008 17:36:17

Já jsem měla nivu jen v restauraci a bylo to vynikající!! ale bojím se, že doma by mi to všechno vyteklo... Ale slyšela jsem tip, že se mají dát sýry před smažením do mrazáku. Prý potom netečou.. ale nevím...

Yvona (neověřeno)
8. 6. 2008 10:01:15

Paní Ivo!
Ty tvarůžky jsou skvělé já je taky dělávám a zkuste ještě plísnˇový sýr též na řizek je to skvělá pochoutka,nebo hermelín.Zdraví Yvona (Vladenka).

Jana H. (neověřeno)
22. 3. 2008 11:20:30

Také se dělají v bramborákovém těstíčku. Neměla jsem odvahu to zkusit, ale koupím a vyzkouším.

Přidat komentář

Omezené HTML

  • Povolené HTML značky: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.