Bavorské vdolečky
Ivana
Doba přípravy
110 minut
Obtížnost
     

Bavorské vdolečky

Usmažte si určitě tuhle sladkou dobrotu.
Average: 4.3 (6 votes)

Ingredience

50 dkg polohrubé mouky
mouka na podsyp
2 dl mléka
sušené droždí podle potřeby
2 lžíce rumu
2 lžičky citronové kůry
10 dkg moučkového cukru
1 menší vejce
5 dkg Hery
1/2 lžičky soli
olej na smažení podle potřeby
na ozdobu povidla, šlehačka popř. tvrdý tvaroh
Reklama

Postup přípravy

Všechny suroviny dáme do mísy, Heru tekutou a mléko vlažné. Dobře prohněteme, posypeme moukou, přikryjeme utěrkou a necháme vykynout (1,5 hodiny i více).
Těsto rozválíme asi na výšku 1 cm, vykrájíme kolečka a necháme ještě asi 15 minut dokynout. Těsně před pečením uděláme do placičky důlek a dáme důlkem dolů do rozpáleného oleje.
Smažíme dozlatova z obou stran a hotové dáme na ubrousky, které nám vysají přebytečný tuk.
Hotové potřeme povidly a ozdobíme šlehačkou.

Z této dávky budeme mít asi 22 vdolečků o průměru 6,5 cm.

Příprava 25 minut
Kynutí 1 – 1 ½ hodiny
Smažení cca 20 minut

Počet porcí
22 ks

Fotografie čtenářů

Uvařili jste tento recept? Pochlubte se nám i našim návštěvníkům :-)

Nahrání fotografie či přidání komentáře je možné po registraci.

Podobné recepty

Reklama
Helena (neověřeno)
12. 8. 2009 22:22:19

Tááák ty budou v pátek :-) To mám volno, takže zítra skočím nakoupit a v pátek budu mít celý den čas a až přijdou mamka s přítelem z práce, tak budou koukat - ještě se mi nestalo, že by se mi podle Vašich receptů něco nepovedlo. Opravdu máte zlaté ručičky, Ivanko!

Marcela (neověřeno)
2. 6. 2009 13:36:54

Dobrý den,dnes jsem dělala váš recept na bavorské vdolečky a musím říct že super všem doporučuji.Moc děkuji mějte se krásně.Marcela

Danča (neověřeno)
1. 3. 2009 14:48:45

Tak jsme dojedli...teda Ivanko..já nemám slov, jsme těmi úžasnými vdolečky doslova přejedlí!
Doporučuji, je to úžasný recept!
zase jsi nás utvrdila v tom jaká jsi úžasná kuchařinka:)

Marie (neověřeno)
6. 2. 2009 22:26:47

Dobrý večer jsem ráda že je tu tato stránka i s videem,, mohu se doučit některé věci co se týče pečění.Babičku nemám a věřím kdyby tu bila tak mě to naučí. ta paní co vaří a peče má zlatý ruce. A přeju hodně štěstí.

evak (neověřeno)
1. 2. 2009 15:59:36

Chtěla jsem sse zeptat, paní Ivano, jestli mužu používat místo klasického droždí to sušené?děkuji za odpověď

Petra (neověřeno)
12. 1. 2009 21:25:23

Dobrý den,zkoušela jsem vdolečky a musím říct,že jsou vynikající-doma se po nich jen zaprášilo,pár jsem jich odnesla tchýni a byl o ně prý boj-hned si řekla o recept,to člověka potěší!!!!!!!Jinak Vám moc fandím a obdivuji Vás,co všechno zvládáte,je to moc fajn a těším se na každý nový recept.Zdraví Petra.

Gabriela (neověřeno)
16. 11. 2008 14:29:31

Dobry den,tak jsem tu nasla vas inzerat na bavorske vdolecky a hned druhy den je vyzkousela.Musim rict,ze chutnali opravdu skvele.Ja sladka jidla moc nejim,ale tyto vdolecky jsem si dala z chuti.Opravdu vytecne,chvalila cela ma pocetna rodinka.Moc dekujeme za vynikajici veceri.

Dobrý večer Jani, to máte prevdu určitě je to lepší ve friťáku, ale tím že si dětičky dělají často hranolky nebo kuličky, takmám strach že to bude načichlé, i když ty hranolky jsou vlastně neslané. Zdraví Ivana M

Jana C (neověřeno)
26. 10. 2008 19:42:15

Dobrý večer Ivanko, nedávno jsem dělala vdolečky podle Vašeho receptu - obrovský úspěch:-) Moje mamka do nich vždycky místo důlku doprostřed protrhla dírku, což se nám osvědčilo - protože se to při smažení fakt dost zatáhne, tak ta dírka je pak tak akorát, aby se na vdolky všechno líp mazalo (my máme nejradši povidla a tvaroh smíchaný s cukrem a šlehačkou) a není moc velká, takže nic nepropadne. A pohodlněji se mi smaží ve friťáku. Jinak znovu díky díky díky za Vaše stránky, za které nikdy nepřestanu být vděčná!

Renda (neověřeno)
30. 9. 2008 06:48:59

Dobry den vsechny kucharinky,
ted jsem zhledla pani Ivanko vase video na vdolecky a nedalo mi to,abych nereagovala.Libyl se mi ten vas zaver:'dali by jste si take,ne?" To nemelo chybu a kdyby nebylo tolik hodin,tak jdu delat testo a smazila bych.Necham to vsak na zitra,ale uz nyni se moc tesim.
Take jsem cetla ty komentare a jen se divim lidem,ze chodi na stranky,ktere se jim nelibi a nebo rypou.Nikdo neni dokonaly a tak souhlasim s vama,ze i vy sama se rada priucite k novym vecem,ale vy jste ta,ktera ma na techto strankach velikou zasluhu a myslim si,ze vsichni si toho moc vazime.Ja tedy ano a nekdy dokazi sedet u pocitace i hodiny a rikam si:jo tak toto uvarim v pondeli,toto v utery,atd.atd.
Jeste jednou diky a preji krasny den.
Renata

Taky přeji hezké ráno, spíš už předpoledne. To máte doma krásné starosti. Některé miminko je hodně citlivé na to co maminka jí to je pravda. Budu držet palce aby se vám to povedlo a hlavně aby mimčo nemělo žádné potíže. Přeji hezký den nejenom vám, ale i rodince. Ivana

Honza :-) (neověřeno)
27. 7. 2008 09:01:12

Krásné nedělní ráno, jelikož mě probudil můj prvorozený syn už v tuto nekřesťanskou hodinu, tak jsem se rozhodnul vytvořit k obědu bavorské vdolečky. Jenom se bojím aby to manželce nevlítlo do mlíka a mladej potom neměl větry....

Jinak jsem už dělal tři věci z Vašich stránek a najednou to šlo, třeba se mi nikdy nepovedly bramborové placky, ale jak jsem viděl postup, najednou to šlo, už jsme je měli dvakrát. Je to jak když sledujete v kuchyni mamku když vařila.

Ještě jednou díky a postupně budu odzkušovat recepty.

Zdraví - Honza :-)

Dobrý den Honzo, v tomhle počasí nechávám kynout těsto při pokojové těplotě 20 - 25 stupňů .To poznáte až to vykyne. Klidně hodinku, hodinku a půl buďte v klidu, když to ude déle nevadí a když je vedro, tak to je někdy za 3/4 hodiny.
Buchty tady ještě nejsou, ale dělám je z těsta na kynuté ovocné knedlíky.
Honzo držím Vám palce. U chlapa se vaření cení. Ivana

Honza :-) (neověřeno)
25. 7. 2008 17:56:02

Všem přeji dobrý den. Když vidím, že tato diskuze žije, musím Vás o něco poprosit, přiznám se, celé stránky jsem nečetl...

1- Jak teplé, má být teplé místo na vykynutí???

2- Můžete přidat recept na BUCHTY????

Zdraví, snad ne moc hloupý, Honza.

Lucka (neověřeno)
22. 7. 2008 11:58:05

Dobrý den Ivanko,jak už jsem jednou psala,že budu dělat vdolečky poprvé,povedli se a hned se po nich zaprášilo:-),přítel je do sebe házel jeden po druhym a sestra s dětma taky.Přiznám už jsem zkoušela pár vašich receptů a všechny dopadli skvěle a chutnali výborně.Nejvíc příteli chutnalo vaše zapečené filé,to snědl skoro celý pekáč sám:-) a zrovna včera jsme společně dělali řezy punčové s kokosem a vůbec nám to nepřišlo tak pracné.Takže bych Vám chtěla moc poděkovat za vaše stránky,protože když nevím co vařit,mrknu se sem a hned mám vymyšleno.Přeji hezký den Lucka

Ahoj Zdeni, já to neberu jako šťouralství, ale že prostě někdo dělá jinak věci než já a ať si je tak dělá. Když to tady pročítáš, tak opravdu hodně děvčat už napsalo různých doplňků a vylepšení. Některé jsou vypíchnuté pod receptem, protože nejenom ty, ale i já se ráda přiučím.
Zdeni přeji hezký večer. Ivana

zdena (neověřeno)
20. 7. 2008 19:40:12

Ahoj Ivanko v sobotu jsem dělala koblížky a povedly se a i chutnaly jenom při naplňování to bylo horší nemám totiž takovou zdobičku jako ty a tak jsem odhadovala množství marmelády podle oka a tak někde bylo více a někde méně.Ale přesto se všechny snědly a poneděli mám příkaz udělat další várku.Já už vařím nějaký ten pátek ráda peču dorty , zákusky a přesto se ráda něčemu přiučím a okoukám jak kdo co dělá jinak .Tak se měj moc hezky a nenech se odradit od nějakých šťouralů.Pěkný večer. Zdena

Dobrý den Iveto, já sice nejsem z tak staré školy jako pan Zdeněk, ale ze starší ano a prostě mi přišlo slušné, když odpovídám a podepíši se, že by mě oslovit jménem.
Jestli taky čtete jiné diskuze u mých receptů, tak zjistíte, že se nebráním žádné kritice , na každou odpovím a snažím se z ní něco vzít. Vždyť nikdo není dokonalý. Hezký den přeje Ivana

Věrka123 (neověřeno)
20. 7. 2008 12:20:03

Asi jsem natvrdlá, ale to s tim důlkem jsme Ivance psaly asi dvě nebo tři ale ve vší slušnosti a nic se nedělo. A o co vlastně Ivetě jde to opravdu nevím. Na jedné straně se zastává Zdeńka a na druhé straně ho osočuje, tak nevím o čem je vlastně řeč. Když někdo neumí oslovit, a zvlášť, když si tak zakládá na tom, že je v letech a dělá ze sebe slušňáka, tak tomu teda nerozumím o co vlastně Ivetě jde. Každá kritika se dá říct slušně a pokud vím, tak Ivanka se žádnému názoru nebrání, ale slušnost by měla být. Věrka.

Jana H. (neověřeno)
20. 7. 2008 11:33:39

Ivetko, pokud máte údiv nad slovními tahanicemi, tak si najeďte na www.recepty.cz, pak teprve uvidíte, co jsou slovní tahanice, o čem jsou a jak vůbec nesouvisí s vařením. Na těchto stránkách je klid, alespoň doufám, že bude i nadále. Stránky vytváří ženská, která ráda vaří a není profesionál. I kritika by se měla vyjadřovat slušně. To já jen tak. Pěkné poledne a dobrou chuť, Jana H.

Iveta (neověřeno)
20. 7. 2008 04:05:49

Dobrý den, všem se vám moc divím, jak se dokážete handrkovat o takové malichernosti. Jeden použije nesprávné oslovení (tedy mně to zas tak šíleně neslušné, aby za to musel být pan Zdeněk takto napadán nepřišlo, ale asi šlo o to, že přidal svoji, dle mého názoru, správnou připomínku s důlky a hned je oheň na střeše), protože nepěje chvalozpěvy, jako všichni zde. No a pak pan Zdeněk, neustále se omlouvající a rádoby všeznalý pán pak vyšvihne zprávy s hrubkami, že by se jeden divil a padají z něho výrazy jako "nána" či "bláboly". Docela k pousmání tyto slovní tahanice a výměny. No nic, to jen má připomínka a vlastně údiv nad tím, že na stránkách o vaření se dospělí lidé štěkají jak psi. Iveta

Lucka (neověřeno)
11. 7. 2008 13:44:03

Dobrý den paní Ivanko zrovna nedávno jsem narazila na vaše stránky a můžu říct,že mám ohromnou radost,asi dvě hodiny v kuse jsem koukala na vaše videa a recepty a jsem nadšená,protože díky videu se mi vaří líp a hodně věcí mi to usnadní.Zrovna za chvilku půjdu zkusit bavorské vdolečky poprvé...měla jsem z nich strach,že jsou těžké,ale díky videu už vím,že nic není tak těžké jak to vypadá a jak se zdá.Jde jen o to,že mám trochu strach z vaření těžších jídel a pečení,díky Vám a Vašim videím se pomalu strachu zbavím a naučím se spoustu dalších skvělých jídel.Děkuju za Váš web a přeji mnoho úspěchů do budoucna.Hezký den přeje Lucka

Hančí (neověřeno)
24. 6. 2008 22:37:23

Ivanko,tak to ti opravdu nezávidím,ale my zas máme odstávku teplé vody, tak ještě ohříváme nejen na nádobí,ale i na koupání,no a to je v těch vedrech taky radost.Tak do toho a půl je hotovo.Ahojky Hančí

Ahoj Hančí, tak já mám dneska noční. Dovedeš si představit nacpanou myčku zaschlým nádobím? Tak se mi porouchala. Musím teď všechno zaschlý, smradlavý nádobí vyndat a umýt v ruce. Snad kdybych měla vanu, tak to do ní dám odmočit. Tak si představ jakou mám náladu. Ať tě záda nebolí a ahoj. Ivana

Dobrý večer pane Zdenku, vždycky když někdo něco napíše do diskuze (přopomínku nebo radu), tak se snažím si z toho něco vzít. I z toho Vašeh příspěvku jsem se zase dozvěděla něco nového, ale všechno vlastně vzniklo tím, Vážená. Opravdu jsem si myslela, že když se podepisuji a vy mě oslovujete vážená tak to myslíte ironicky. Já myslím, že jsme si to vysvětlili a jedeme dál. Hezký večer přeje Ivana.

Hančí (neověřeno)
24. 6. 2008 22:05:26

Ivanko,straším po nocích,protože už dlouho marodím (se zády a za měsíc, jdu kuchat ještě loket),taky se mi teď častěji nechce spát,díky předchozím událostem s tím naším záchvatářem.Ale nic mi ráno neuteče,tak si třeba přispím,když nikam nemusím a teď ani nemůžu.Proto, jak už jsem psala, čtu si tu po nocích v receptech a čas rychle uteče a ještě nasbírám od tebe inspiraci.Díky tobě, mi to ponocování ani tolik nevadí.Jsem ráda,že jsem to tu objevila!!!Lepší program,než občas v televizi,jsi teď moje video-hvězda:)!!!Všechny známé jsem na tebe upozornila a líbí se jim to tu .Tak pá,hodně nápadů a dobrou noc, přeje Hančí

Zdenek (neověřeno)
24. 6. 2008 21:26:34

Já se vám omlouvám, ale kdž je člověk na důchodě a zhání recepty tak se zákonitě dostane až k vám. Co se týká sprostosti, tak já jsem z vidlákama nezačal, tak nevím proč mně odsuzujete za použité slovo "nánu". Zapravdu mi p. Hana dala tím dolkenem," ještě,že někdo tady umí Německy". Dival jsem se dál po receptech a zjistil jsem že ten zkomolený název už zdomácněl. Protože ho tak všichni pojmenovávají, sice nevím proč, když to vůbec na vdolek nevypadá. Přeji pěkný den. Zdeněk

Ahoj Hančí, ranní ptáče (nebo že by jsi byla noční pták?). V kolik tak vstáváš? Já bych byla mrtvá. Já chodím spát kolem desáté a ráda vstávám ráno brzy. Tak si užívej snad méně slunečný den než včera.Ivana Tvou radu si beru k srdci a když tak to vymáznem

Hančí (neověřeno)
24. 6. 2008 03:27:33

Ivanko,Bobino,trano,jak vidím nepoučil se vůbec a to opravdu snad nestojí za to,něco vysvětlovat .Nepozná ani,že jsem mu za pravdu nedala,prostě fakt vidlák!!!Jinak to vyjádřit nejde..Neumí si to snad ani pořádně přečíst.Já se taky narodila po válce,ale německy přesto umím a troufám si tvrdit,že i líp česky,než někdo !!!Ono to chce trochu namáhat mozek!!!Když ho člověk holt má!!!Trochu si taky občas něco přečíst,abych něco znal,ale komu není zhůry dáno.....tak BLÁBOLÍ NESMYSLY.Ivanko máš pravdu HLAVNĚ ZDRAVÍ!!!Jak bude otravovat, vymaž jeho příspěvky a hotovo,jenom tu prudí a štve nás všechny,včetně tebe,jak koukám!!!Končím a zdravím vás děvčata, pařáky pokračují,ať vám to na zahrádkách hezky zraje a přeju hezký den.Ahojky Hančí

trano (neověřeno)
23. 6. 2008 07:50:18

nevim p. zdenku proc ste sem prisel aby ste tady kritizoval najdete si jine stranky a nas nehte být.je vam to jasný.?kdyz ste se narodil po valce jak ste psal tak tak vas rodice slusnosti moc nevyhovali aby ste nas mohli tady urazet.trano

Bobina (neověřeno)
22. 6. 2008 17:30:11

Dobrý den p.Zdenku,musela jsem se do toho vložit,protože mě nejde do hlavy to,že vy tady na jednu stranu osočujete p.Hanu tím,že je hulvát,to,že jste si nedovolil Ivanu oslovit jménem,a pak tady tytulujete "sprostá nána Hana",a píšete,že plácáme bláboly.To je u Vás slušné chování?To to máte nějaký otočený.Vy si neberte do pusy dnešní společnost,ale naučte se slušnosti radši Vy. Ve vašich letech bych raději užívala poslední hezké chvilky života,a nestarala se o takové blbosti,jestli má vdolek dulek nebo jestli je to dolek nebo vdolek.Najděte si prosím Vás,a to mluvím za všechny nějakou jinou stránku,na který budete kritizovat,tady o to nuikdo nestojí.Velice děkuji za tu námahu.Bobina

Dobrý pane Zdeňku,na všechny Vaše příspěvky jsem reagovala slušně a taky se podepsala a tak se nezlobte, ale přišlo mi fakt podivné začínat oslovením vážená a dál nic. To tedy nevím jak jste přišel na to, že jsem použila kyselinu citronovou.
Tu mám v pytlíku a nikde jsem jí tam neviděla. Navíc jsem řekla, že tam můžete dát citrónovou šťávu, nebo kůru a ať se tam dá jedno nebo druhé, tak je to dobré. Možná, že to má trochu jinou chuť, ale dobré to je. Nesmíte zapomenout, že co dávám na stránky mám vyzkoušené.
Taky jsem Vám napsala, že mě kritika nevadí, ale tahle diskuze u vdolků už mě taky nebaví. A těm blábolům se směju. To by jsme se mohli začít chytat za slovíčka, jestli není ve Vašem textu nějaká hrubka.
A psala jsem Vám, že jsem samouk, dělám to pro zábavu a každý se může rozhodnou, jestli sem bude chodit, nebo ne.
Hezký den přeje Ivana

Zdenek (neověřeno)
22. 6. 2008 16:17:17

Pani Ivanko, vy se možná všude podepisujete, ale já všechno nečtu a také nevím, že pod tím popisem se skrývate právě vy. Já jen předpokládal že to jsou jen recenze na vás a vaše vařeni. Tak jsem si rovněž dovolil reagovat. Rovněž jsem si myslel, že se smí
upozorňoat a kritizovat. Jedině tak se dají vychytat z receptu chyby. Teď jednu osobní, vy jste při uvádění Bavorských dolků, nebo vdolků řekla, cituji: "citronovou kůru nemám, tak použiji citronovou šťávu". Použila jste kyselinu citronovou a to je rozdíl. Citronovou šťávou nenahradíte citronovou kůru. Kůra se použije na vůni a šťáva na okyselení, a to je také velký rozdíl. Tak,že plácáte bláboly. Zdraví Zdeněk

Tak tedy pani Ivanko. Jestli Vás to oslovení,Vážená, uráží
tak se Vám omlouvám a beru zpět.Já se narodil poválce tak, že Německy jsem se učit nemusel tak, že neumím. Jinak nevím jaké ještě další urážky jsem se na vás dopustil.Ale těší mě, že mě ta sprostá nána Hana dala za pravdu v tom, že se to jmenuje Bavorský dolek a ne vdolek, a ať už je to odvozeno od důlek, nebo dolken. Já jsem netvrdil že se koblížek neplní, Já jen říkal že u nás na Hané se těm Bavorským dolkům říkalo koblížek,a s Bavorským dolkem jsem se setkal až v Ostravě na učilišti v roce 63. A doufám, že ten kuchař včetně učitelského sboru to dokázali na jídení lístek napsat správně.Nebo Vám vadí že jsem vás upozornil na to, že se první dává smažit dolek důlkem dolů? Já je v čera dělal a měl jsem důlky pěkně velké které šly dostatčně naplnit, ale musel jsem je prsty ze spodu trochu ještě roztáhnout.Do těch vašich by nevlezla ani tuška sprominutím. Vidíte, já jsem starý a neměl jsem odvahu vás oslovit jménem když vás neznám, a ta nána mě za to bude odsuzovat. Naopak s takovým hulvátem jsem se já dlouho nesetkal.Ale co může člově očekávat od dnešní hulvatské společnosti.Podívejte se na Hanácké vdolečky, je to poslední obrázek až dole.S pozdravem Zdeněk tady je odkaz: http://www.zstravnik.cz/socrates/socrates2005_06/hana_fotky/8c/hanacke_k...

Hančí (neověřeno)
22. 6. 2008 14:12:04

Ivanko, tak si užívej taky,já dnes pekla pár vepř. plátků na vodě,ale Taťkovi taky dělám řízek.Ten přijde večer z práce ,tak si rád dá něco dobrýho.Dnes lituju všechny ,co musej pracovat.Já jsem dlouhodobý marod,(záda)tak jen po odpolednech na chvíli,můžu vypadnout ven,pokud mi to bolavý záda dovolej.Pá,Hančí

Hančí, já jsem v klidu a bavím se. Jenom to slovo vážená to mě vytočilo. Ale dneska bude krásně, tak si budeme užívat ne? Dneska udělám plněné řízečky, to je rychlé a pojedu zase na kolo. Tak si všichni taky užívejte krásné neděle a relaxujte podle sebe. Práce nám neuteče. Ivana

Hančí (neověřeno)
22. 6. 2008 02:20:00

Ivanko,(tobě se předem omlouvám,že zabírám místo,ale už MĚ TEN VÁŽENÝ ŠTVE)
Věrko,Bobino,Janí a Šárko!!!
I já se přidávám,ale už naposledy ke kritice p.VÁŽENÉHO Zdenka!!!Ten člověk za to fakticky očividně buď nemůže nebo za to nestojí!!!Pojďte ho ignorovat!!!
VÁŽENÝ, koblížek byl u nás, v Čechách vždy plněný a vaše - dolky, pocházejí ze starého německého Dolken (LEVNÉ TĚSTO NA VDOLKY S AMONIEM,PEČENÉ V TROUBĚ,NA PLECHU A SLEPOVANÉ CUKR.POLEVOU PO DVOU),pravděpodobně ještě z dob Rakousko-uherskanebo ještě starší!!!TO BYLY VAŠE DOLKY,PROTOŽE TO BYLO JÍDLO CHUDÝCH.NE SMAŽENÉ,NA TO NEBYLO!!!Naše Bavorské vdolky jsou opravdu z Bavorska a zdobené navrchu. Nezaclánějte tu,naučte se svou historii,české názvy nepleťte s Hanáckými a pak poučujte! Otravujete člověka,který dělá něco užitečného pro druhé,kteří o to opravdu stojí a navíc vědí,že když někomu píší, oslovuji ho slušně jménem,pokud ho znají!!!Podle mě se tím buď bavíte nebo jste hulvát!Protože vaše připomínky,na nejeden recept,jsou asi úmyslně netaktní a určitě by se dali vyjádřit slušně.Dále už vás ignoruji!!!
JENOM MĚ MRZÍ,ŽE KAZÍTE RADOST DRUHÝM.
NAZDAR Hanáku z Vidlákova!!!
VÁM OSTATNÍM SLUŠNÝM, PŘEJI HEZKÝ PARNÝ DEN, SNAD TO PŘEŽIJEM.JÁ MOC VEDRO NEMUSÍM.TAK AHOJ VŠEM A IVANKO nenech se otrávit takovými Vidláky z Vidlákova a jak píšeš hlavně zdraví,pá Hančí

Přidat komentář

Omezené HTML

  • Povolené HTML značky: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.