Koka řezy 2
Ivana
Doba přípravy
80 minut
Obtížnost

Koka řezy 2

Koka řezy 2
Average: 5 (1 vote)

Ingredience

Pečené těsto:
15 dkg polohrubé mouky
5 vajec
15 dkg moučkového cukru
3 lžíce oleje
2 lžíce mléka
2 lžičky prášku do pečiva
máslo a kokos na vymazání a vysypání plechu
Nepečené těsto:
4 dl šlehačky
2 balíčky sušenek Koka á 18 dkg
2 ztužovače šlehačky
25 dkg plnotučného tvarohu a moučk.cukr podle chuti na namazání na upečené těsto
kokos na posypání hotových řezů
Reklama

Postup přípravy

Pečené těsto:
Žloutky si vyšleháme s cukrem do pěny (cca 2 min.ve šlehači), přidáme ostatní suroviny a nakonec vmícháme sníh.Těsto nalijeme do vymazaného a kokosem vysypaného plechu o rozměru 30x40 cm (doporučovala bych raději na plech dát papír, vymazat ho máslem a vysypat kokosem). Pečeme v předehřáté trobě na 180 st. cca 10 minut. Hotové necháme vychladnout.
Nepečené těsto:
Ušleháme šlehačky se ztužovačem a přimícháme najemno rozdrcené sušenky.

Tvaroh si rozmícháme s cukrem podle chuti, natřeme na pečené vychladlé těsto a na tvaroh natřeme těsto z koka sušenek. Posypeme kokosem a podáváme z lednice.

Uvařili jste tento recept? Pochlubte se nám i našim návštěvníkům :-)

Nahrání fotografie či přidání komentáře je možné po registraci.

Podobné recepty

Reklama
Mautinka (neověřeno)
20. 9. 2014 18:24:06

Díky ivanko za další super receptik zase jsem díky tobě doma poradně zaškrábala...a dnes ho pecu už po druhé.velike díky....

Anna D. (neověřeno)
28. 7. 2012 20:02:58

Vynikající. :-) Ostatně jako vždy. Ještě se mi nestalo, že by se mi nějaký recept od vás nezdařil.
Jste šikulka, mám vaše stránky moc ráda a děkuji za ně. Jen tak dál! ;-) Anna D.

Paní Ivanko, to chce klid. :D Každý rozumný člověk vidí, jak jste šikovná a vše ve videu popisujete a ukazujete "polopaticky. Bohužel se najdou i tací, kteří neumějí uznat svou vlastní chybu, tak napadnou vás. Takových lidí je víc a špatně se proti nim bojuje, ale nás rozumných je víc a my zvítězíme! ;-) Pevné nervy, krásné léto a spoustu dobrých receptů Vám přeje Vaše věrná "fanynka" Anna D. :-)

Tak to je jednoduché s těmi obrázky a to se mě docela dost dotkla ta otázka, kde obrázky beru, protože během vaření natáčím, foťák mám upatlaný a proto také zastavuji kameru aby byly tyhle snímky a docela mě to i zdržuje. Takže to je fakt divné a za receptem si stijím. Na jaké vážíte váze??, Já mám digitální a zjistila jsem že některé obyčejné váhy provažují a také je špatné používat takovou plastovou odměrku. Ivana M

Nepřihlášený (neověřeno)
17. 6. 2012 20:30:59

Tak teda nevim kde berete ty obrázky,ale to těsto neni takový jaký je na obrázku...už jsem od Vás dělala druhý recept a katastrofa :-(((

Dita (neověřeno)
16. 7. 2009 18:30:32

Buchta skvela,chutna.Jen jsem nemela ty ztuhovace,tak jsem je tam nedala a dobry.Nevim,jestli tam jsou dulezite,ale ja je tu nemela,tak jsem to zkusila i bez nich a zadna chyba to nebyla,tak nevim.Diky za vase recepty,varim denne podle vas a super.Dita.

Kája (neověřeno)
2. 2. 2009 07:30:19

Dobrý den paní Ivanko, moc ráda se dívám na Váš web, máte to krásně udělané, vždy se mi sbíhají sliny. Už dlouho mám chuť na ty kávové řezy, tento týden zkusím koka řezy. Hodně zdraví a úspěchů přeje Kája

Renča (neověřeno)
3. 11. 2008 17:17:52

Dobrý den Ivanko, objevila sem Váš web, ještě ten večer upekla Koka řezy a musim Vás tedy pochválit, výborné!!! Jste strasně šikovná a určitě vyzkouším další Vaše recepty. Hodně zdravíčka a ať se daří!!!

Ann (neověřeno)
22. 6. 2008 09:46:43

Teda paní Ivano, smekám. Kde Vy na ty super recepty chodíte? Koka řezy se povedly, dělala jsem je včera a už zbývá poslední kousek, takže honem zase běžím, než mi po něm někdo skočí :-)

Ann (neověřeno)
21. 6. 2008 13:35:18

To vypadá parádně, už mám nakoupené věci, takže to jdu vyzkoušet. Medovník dopadl výborně, tak snad se povedou i Koka řezy. Potom dám vědět, jak nám doma chutnalo ;-)

Radka (neověřeno)
5. 5. 2008 21:43:22

:D S tou rodinou mě ani nelákejte, nebo to vezmu vážně!;) Učím se na státnice a tohle je pro mě obrovský relax, po nich už budu zase sama tvořit. Takže mám za co poděkovat. Dobrou noc!

Radka (neověřeno)
5. 5. 2008 21:29:56

:D To je sympatické řešení a já jak se znám, stejně zkusím všechny varianty a i další Vaše recepty. Nikdy bych nevěřila, že mě bude tak bavit sledovat někoho při vaření, když z toho pro mě neplynou přímé výsledky hihi. Ale je to tak, prostě jste dokonalá. Mějte se krásně!

Dobrý večer Radko,moc díky za podporu. Doma jim chutnaly oboje řezy, ale barevné by si daLI raději. Vymysleli jsme, že při naší žravosti, by jsme mohli nechat to spodní těsto vcelku a udělala bych dvojitou dávku toho tvarohu a dvojitou dávku sušenek se šlehačkou a namazala bych to na celý plech.To znamená, že bych to těsto nepůlila a měla celý velký plech. Jak to budu dělat tak to asi přetočím. Mějte se moc hezky. Ivana

Radka (neověřeno)
5. 5. 2008 16:50:58

Dobrý den, paní Ivanko. Objevila jsem Vaše stránky náhodou a už sleduju jedno video za druhým. Jsem nadšená, krásně se na to dívá a dává mi to chuť vás následovat:) K tomuhle receptu: miluju Koka sušenky, takže určitě vyzkouším jeden z receptů na tyhle řezy. Chtěla bych se zeptat: jaká verze je u Vás oblíbenější? První jsou pracnější, ale to je jedno, klidně udělám je. Tyhle jsou možná míň tučné, takže bych jim dala přednost kvůli tomu. Máte nějaké oblíbenější?:) Děkuju a fandím Vám!!!

luca (neověřeno)
29. 4. 2008 21:38:05

jo bohužel u me pomoc nehledjte Obrázek odebrán. ,ale koukam vy sem sipete jeden recept za druhym moc dekuji

luca (neověřeno)
29. 4. 2008 19:45:58

dobry den tak zase nevyhraly ty vafle pro ktere porat hlasuju :D , no ale i tohle vypada pekne a ktere ze to sou ty koka susenky to je neco jako esicka??

Věrka123 (neověřeno)
28. 4. 2008 21:28:26

Jestli bude zítra pršet, jak jsi říkala, tak budu mít vyvařovací den a asi něco i upeču. Buchtičku od soboty už jsem snědla, za pomoci pejska, tak můžu zase kuchtit. Ale byla bych rači, kdyby pršelo až ve středu, jestli by mělo pršet. Věrka.

Přidat komentář

Omezené HTML

  • Povolené HTML značky: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.