Kuřecí nudličky v těstíčku
Ivana
Doba přípravy
0 minut
Obtížnost

Kuřecí nudličky v těstíčku

Kuřecí nudličky v těstíčku
Average: 5 (2 votes)

Ingredience

60 dkg kuřecích prsou
1 lžíce hořčice (obyčejné)
2 menší vejce
1 lžička prášku do pečiva
1 stroužek česneku
150 ml mléka
2 lžičky grilovacího koření
1 vrchovatější lžíce solamylu
10 až 12 lžic polohrubé mouky
chilli koření podle chuti
Reklama

Postup přípravy

Ze všech surovin si uděláme těstíčko, které nebude moc husté. Kuře si nakrájíme na proužky,osolíme, namáčíme do těstíčka a dáváme do rozpáleného friťáku. Při pečení nudliček si NENECHÁME ve friťáku ten košíček, protože by se nám nudličky do něj zapekly. Když podlehnete panice a těstíčko si uděláte hodně husté tak to sice půjde lépe obalovat, ale nudličky nebudou takové hezky krabaté. Bude z nich takový válec v těstíčku. Hotové pokládejte na ubrousek, který vysaje přebytečný tuk.!!!
Dáme si k tomu hranolky, nebo je jíme samotné se zeleninovým salátem.

Uvařili jste tento recept? Pochlubte se nám i našim návštěvníkům :-)

Nahrání fotografie či přidání komentáře je možné po registraci.

Podobné recepty

Reklama
Věrka123 (neověřeno)
17. 3. 2008 13:47:14

Ivo vyzkoušejte si trochu těstovin s kyselou zeleninou, můžete dát trochu salámu a do toho majolku nebo tatarku. To dělávala kolegině v práci a je to dobrý. Jenom pro degustaci, možná, že tomu přídete na chuť. Věrka.

Věrka123 (neověřeno)
17. 3. 2008 13:20:57

Teda, vy mně dáváte, teď abych honem přemejšlela, co já si udělám, abych ty chutě zahnala. V poledne jsem měla prdelačku a víc zatim nic, protože jsem jí chtěla dojíst, tak nebylo místo na druhý a to už jsem s tím počítala ráno, tak jsem ani nic jiného nedělala. Tak k večeři musím něco vymyslet, možná, že nějaký ty těstoviny, ty jsou rychlý. Věrka.

Jana H. (neověřeno)
17. 3. 2008 11:46:13

Ivo, zase nezbylo, že jo? Dělám je také, jen friťák nepoužívám, protože mám velký na 2,5l oleje, a jen pro mě se to nevyplatí. Ale smažím ve vyšší vrstvě tuku na pánvi, a je to opravdu výborný. S hranolkama a já, protože to mám nejmíň zapotřebí, tak ještě trochu tatarky. Jana H.

Přidat komentář

Omezené HTML

  • Povolené HTML značky: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.