Banány v kokosovém těstíčku
Ivana
Doba přípravy
45 minut
Obtížnost
     

Banány v kokosovém těstíčku

Usmažené pokládejte na ubrousky, které vysají přebytečný tuk.
Average: 5 (1 vote)

Ingredience

1 dl mléka
1 lžíce rumu
1 vejce
3 lžíce kokosu
2 lžíce cukru krystal
špetka soli
polohrubá mouka podle potřeby
2 větší banány
olej na smažení podle potřeby
Reklama

Postup přípravy

Ze všech surovin vyšleháme těsto.Těsto nesmí být řídké, jinak by nedrželo na banánech. Banány nakrájíme na plátky cca 1cm, namočíme v těstíčku a pečeme na oleji.
Hotové pokládáme na ubrousky a ty nám vysají přebytečný tuk.

Uvařili jste tento recept? Pochlubte se nám i našim návštěvníkům :-)

Nahrání fotografie či přidání komentáře je možné po registraci.

Podobné recepty

Reklama
ivana.m
30. 9. 2010 16:12:57

Dobrý den Vlado, tak to jste mě udělal radost :-) Vždyť i chlapi jsou hodně šikovní na vaření :-) přeji hezký den. Ivana M

Vlado (neověřeno)
30. 9. 2010 15:42:52

Jsem starej chlap, zkouším Vaše recepty, zvlédám vše dobře.To video je super. Právě jsme dojedli banány v těstíčku - úspěch,díky za všechny recepty.

Wendy (neověřeno)
21. 9. 2009 21:53:36

On se ten alkohol při smažení vypaří a zbyde jen dobrá chuť rumu, tak by to mohlo projít.
A jablíčka jsem zkoušela taky, byly taky moc dobrý.

michaela (neověřeno)
21. 9. 2009 17:26:42

opět já. od vás beru velkou inspiraci na různé laskominy,saláty atd... ve škole to taky chutná a když navrhuju ve skupince recept stačí říct že je z vašich stránek a holky maj jasno. Jen nevím jestli učitelům nebude ve škole vadit rum :-)

Dobrý večer Silvi, tak to je pro mě velmi příznivá zpráva a mám z ní radost. Já když jim je dělám, tak max. do dvou dnů to snědí a nechávám jim to venku. Fakt je, že je teď vedro, tak bych to radši dala do chladna.
Užívejte si pravděpodobně mateřskou, je to sice práce, ale taky velká radost. Moc zdravím :-) Ivana M

Silvie (neověřeno)
3. 7. 2009 21:12:01

Dobrý večer Ivanko,
chci Vám moc poděkovat za to, že mě díky Vám začalo bavit vařeni víc a víc. Jsem mladá maminka a mám 2 malé holčiky. Vaše recepty jim chutnají a já jsem ráda, že jsem se zase něco dobrého od Vás naučila. Už mě ani jiné stránky nebaví moc navštěvovat. Ta vaše je nej. Ty videa u receptů jsou fakt super.

Kde je lepší banány v těstíčku skladovat? Já jsem jich udělala dost. Aspoň z 9 banánů. Snad se to brzo sní. Je to lepší dát do chladu, aby to dýl vydrželo a nebo to raději co nejdřív zkonzumovat?

Tak to fakt všechno nezvládám, protože dělám víc věcí najednou a tím nemyslím jenom vaření. Něco si rozdělám a je potřeba udělat něco jiného a pak to teprve dokončím,tak bych to musela odhadovat a to nechci. Ivana M.

P.IVO,TEĎ JSEM ZKOUŠELA TY BANÁNY V TĚSTÍČKU.BYLY VÝBORNÉ,ALE SMRDĚLY MÁLEM.NEZBYLO ANI PRO MANŽELA,KTERÝ JE V PRÁCI.RYCHLÉ POHOŠTĚNÍ,KDYŽ PŘIJDE NÁVŠTĚVA.DĚKUJI ZA NOVÝ RECEPT.

Přidat komentář

Omezené HTML

  • Povolené HTML značky: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.